Over ons

Full Service
Branding Bureau
sinds 2002

Wij zijn er om samen met opdrachtgevers hun volledig potentieel zichtbaar te maken en zo te werken aan duurzame groei. Als betrokken merkvertalers weten wij de doelgroep te raken en zo een positieve verandering teweeg te brengen.

Over ons

Wie we zijn

Nieuwsgierig

Easy-to-like

Nieuwsgierigheid is de drijvende kracht achter innovatie, creativiteit en persoonlijke groei. Het prikkelt onze drang om nieuwe ideeën te verkennen, de status-quo uit te dagen en voortdurend te leren. We moedigen onze teamleden aan om levenslang te leren en voortdurend op zoek te gaan naar mogelijkheden om hun kennis en vaardigheden uit te breiden.

Eerlijk

Understandable

Wij geloven in de kracht van eerlijkheid om vertrouwen op te bouwen, zinvolle relaties te onderhouden en uitzonderlijk werk te creëren. Eerlijkheid is de hoeksteen van onze interacties met klanten, teamleden en partners.

Mentoring

Suitable

Het opbouwen van samenwerkingsrelaties is gebaseerd op vertrouwen, ondersteuning en het delen van kennis. In de samenwerking met onze klanten zien we onszelf als meer dan alleen dienstverleners. We streven ernaar betrouwbare partners te zijn die hun doelen, uitdagingen en unieke perspectieven begrijpen.

Jasper de Vink
Algemeen directeur / Strateeg
Fabian Meijer
Creatief directeur
Sean Nelissen
Creatief directeur
Dennis van Iersel
Projectmanager
Thijn Swart
Performance marketeer
Lot Mars
Ontwerper, UX/UI
Wouter Peltenburg
DTP'er
Emma Renting
Ontwerper / DTP'er
Renate Braams
UX/UI ontwerper, Developer
Freek Rutkens
Animatie ontwerper
Word onderdeel van ons team
Become part
of our team

Ons team

Drag
Drag
Design awards
02

European Design Awards

02

Fonk150

03

INDIGO Awards

04

Hiiibrand

21

WOLDA

40

ICMA Awards

Selectie van onze opdrachtgevers