Over ons

Branding bureau sinds 2002

Studio Piraat is een branding bureau dat merken laat opvallen in een zee van grijs. We werken samen met onze klanten om hun belangrijkste kansen te realiseren. Samen gaan we de uitdagingen aan, zoals het aanpassen aan nieuw leiderschap, weinig onderscheidend vermogen, het verfijnen van bedrijfsmodellen, het uitbreiden van activiteiten, het introduceren van nieuwe producten en meer.

Wij geloven dat een merk meer is dan alleen het logo en de kleuren die je ziet. Daarom zien wij branding als een holistische ervaring die elke interactie tussen het bedrijf en haar doelgroep positief kan beĂŻnvloeden. In ons branding proces gaan we samen op zoek naar die ideale interactie.

Over ons

Wie we zijn

Nieuwsgierig

Easy-to-like

Nieuwsgierigheid is de drijvende kracht achter innovatie, creativiteit en persoonlijke groei. Het prikkelt onze drang om nieuwe ideeën te verkennen, de status-quo uit te dagen en voortdurend te leren. We moedigen onze teamleden aan om levenslang te leren en voortdurend op zoek te gaan naar mogelijkheden om hun kennis en vaardigheden uit te breiden.

Eerlijk

Understandable

Wij geloven in de kracht van eerlijkheid om vertrouwen op te bouwen, zinvolle relaties te onderhouden en uitzonderlijk werk te creëren. Eerlijkheid is de hoeksteen van onze interacties met klanten, teamleden en partners.

Mentoring

Suitable

Het opbouwen van samenwerkingsrelaties is gebaseerd op vertrouwen, ondersteuning en het delen van kennis. In de samenwerking met onze klanten zien we onszelf als meer dan alleen dienstverleners. We streven ernaar betrouwbare partners te zijn die hun doelen, uitdagingen en unieke perspectieven begrijpen.

Jasper de Vink
‍
Managing director
Dion van der Spek
Strategy director
Fabian Meijer
Creative director
Sean Nelissen
Creative director
Dennis van Iersel
Senior project manager
Lisanne van der Werve
Traffic manager
Thijn Swart
Performance marketeer
Lot Mars
Designer
Hester Lincke
Designer
Wouter Peltenburg
Designer
Emma Renting
Designer
Renate Braams
‍
Designer
Freek Rutkens
Animation designer
Wordt onderdeel van ons team
Become part
of our team

Ons team

Drag
Drag
Design awards
02

European Design Awards

02

Fonk150

03

INDIGO Awards

04

Hiiibrand

19

WOLDA

37

ICMA Awards

Selectie van onze opdrachtgevers