Design agency

Onze werkwijze
Leestijd: 2 min
Time to read

Veel merken durven niet de spotlights te pakken. Ze willen niet opvallen (dat is toch niet belangrijk voor een gemeente, zorginstelling of softwareontwikkelaar?) en gaan op in de grijze massa. Toeters, bellen en roze flamingo’s zijn ook niet nodig om op te vallen. Wij willen bewijzen dat je met jouw merk op een unieke en opvallende manier kan communiceren - zonder afbreuk te doen aan je imago. Ons design agency in Den Haag helpt je hiermee.

Wat doet een design agency?

Een design agency (of creatief bureau) richt zich op het ontwerpen en ontwikkelen van creatieve oplossingen voor opdrachtgevers met als doel de juiste snaar te raken bij de doelgroep. Ons design agency kan je helpen bij het creëren van de visuele identiteit van je organisatie tot de grafische vormgeving van infographics, animaties en verschillende digitale media. Van brand creation tot brand activation: jouw merk mag ontdekt worden. En wij helpen je daar graag bij.

Met onze designs zetten we jouw merk in de spotlights

Opvallen lukt juist ook door middel van eenvoud. Kijk maar naar de uitingen van bijvoorbeeld Apple. Of wat dacht je van de slogan ‘Just Do It’? Jij ziet of leest de uiting en koppelt daar automatisch het juiste merk aan. Van het creëren van een merkstrategie tot het ontwerpen van designs voor infographics, animaties, magazines of websites.

Infographics

Een infographic - of grafische informatiekaart informeert de lezer door het gebruik van de combinatie tekst en beeld. Het maakt (complexe) materie visueel en geeft eenvoudig uitleg aan je doelgroep. Taaie kost wordt beter inzichtelijk gemaakt en daarmee wordt een boodschap helder vertaald. Een informatieve infographic betekent niet dat de inhoud saai hoeft te zijn: val op met bijvoorbeeld interactieve infographics.

Animaties

Soms beperken de 26 letters van het alfabet je om iets uit te leggen. Woorden schieten tekort terwijl de beelden allesomvattend zijn. Met een animatie laat je stilstaande frames overgaan in een vloeiend en bewegend beeld. Met als doel om de essentie van jouw boodschap op een pakkende en dynamische manier te communiceren.

Magazines

Digitale media wordt steeds belangrijker. Door smartphones ben je slechts één klik verwijderd van interactie met je ideale klant. Maar daarin ben je niet alleen: dagelijks krijgen onze hersenen een enorme lading aan foto's, video's, posts, advertenties en podcasts te verwerken. Een (offline) magazine is daarom de perfecte aanvulling op je online communicatiemiddelen. Vier een jubileum van het bedrijf met een unieke uitgave of breng je eigen (online) magazine uit.

Websites

Websites zijn tegenwoordig zoveel meer dan alleen een digitaal visitekaartje. Om leads binnen te halen, ben jij niet meer in charge op het gebied van sales. Je belangrijkste salesmedewerker is namelijk je website. Tenminste: als je ‘m goed hebt opgebouwd. Een gebruiksvriendelijk design en duidelijke bezoekersflow. Het juiste design laat je bezoeker overgaan op actie.

Studio Piraat - het design agency in Den Haag

Niet vanuit onderbuikgevoel, maar op basis van expertise, onderzoek en karaktereigenschappen van je merk in de spotlights zetten? We werken vanuit de inhoud, begrijpen deze en leggen de link met je merk. Zo weet je zeker dat jouw doelgroep zich identificeert met jouw merk. Ons design agency in Den Haag staat klaar om jouw scale up opMERKelijk te maken. “We’re unfolding brands into remarkable ones" is niet voor niets ons credo.

Een impressie van ons werk

// Smooth Scroll